SVT2Tisdagar 23.05

Ömma kyssar, sex och det stora genombrottet

Alice (Nour El-Refai) och Victor (Adam Pålsson).
Alice (Nour El-Refai) och Victor (Adam Pålsson).

Omtalad dramaserie med Adam Pålsson, Nour El Refai och Armand Mirpour.

Victor och Leo analyserar kärleks-sms, lånar kläder av varandra och pratar känslor och sex. De vill vara framgångsrika och attraktiva och på samma gång jämställda, mjuka och medvetna.

Vi följer killarna under början av en sommar när Victor precis hoppat av sin utbildning för att helhjärtat kunna satsa på deras gemensamma musikprojekt. Victor blir ohjälpligt förälskad i den struliga och självupp-tagna Alice samtidigt som Leo har ett osäkert förhållande till sin KK Lovisa som han till slut inser att han är kär i.

Dramakomedin Boys är en skildring av två killar som söker en identitet i ett samhälle där mansrollen håller på att förändras. De drömmer om framgång, gränslös kärlek och passionerat sex – men vad händer om man misslyckas?

Boys sänds i åtta avsnitt med start måndagen den 12 oktober i SVT Play.

Var med och prata och tyck till om serien – använd taggen #svtboys.

I första avsnittet:
Victor hoppar av Handels och flyttar in hos sin bästa vän Leo för att satsa på deras gemensamma musikprojekt. De överanalyserar ett sms från Alice, tjejen som Victor är kär i. Vad menar hon med att hon bara hinner ta en öl under kvällens dejt? Leo får vibe att gå ut och hamnar i en oväntad sexuell situation i mötet med Kristin.

I andra avsnittet:
Victor och Leo pratar om att det är viktigt att de vågar blotta sig och att det inte blir "attityd" när de gör sex- och kärlekslåtar. Leo går till Trädgården för att fixa en spelning, och får en flirt med bokaren Ellie Born. Victor och Sam peppar för att möta upp Alice på ett uteställe men hamnar istället i sällskap med houseproducenten Christian Bassi.

I tredje avsnittet:
Victor och Leo träffar Christian Bassi som erbjuder sig att göra en remix på en av deras låtar. Chockade över Bassis macho-stil försöker de smälta mötet och hamnar i konflikt om sitt sound. De får reda på att de ska få spela på Trädgården, förkrökar hemma hos Ellie och diskuterar sexuella preferenser utifrån en andlig teori.

I fjärde avsnittet:
Efter en natt av exalterat musikskapande får Victor och Leo ångest och gör chokladbollar. Mysdagen avbryts av att Alice hör av sig och bjuder med Victor på Fotografiska. Leo möter upp sin kompis Gaspar, och träffar av en slump Lovisa på Trädgården.

I femte avsnittet:
Det är stressigt inför spelningen och Victor och Leo hamnar i en laddad situation när de försöker förklara för Bassi att hans remix inte riktigt är deras stil. Leo träffar Lovisa och Victor samlar mod till sig för att ringa Alice.

I sjätte avsnittet:
Victor och Leo peppar inför sin release-spelning på Trädgården, men det blir inte riktigt som de föreställt sig. Leo och Lovisa hamnar i ett jobbigt samtal om porr och Victor och Ellie får ett skönt häng och spontandansar i regnet.

Boys

Svensk dramakomedi med Adam Pålsson