Brita Zackari är flickvän på försök

Brita Zackari fikar med Anton Ewald.

Hur är man om man är en bra pojkvän eller flickvän? I Flickvän på försök prövar Brita Zackari hur det skulle vara att vara flickvän till åtta kända svenskar.

Under en vecka i taget blir Brita Zackari ihop med bland andra Anton Ewald, Nour El Refai, Carolina Gynning och Kodjo Akolor.

– I Flickvän på försök ska jag lajva ett förhållande och allt vad det innebär med några av våra hetaste kändisar. Själv har jag mitt på det torra så det här gör jag helt och hållet för tittarnas skull, i vetenskapens namn, säger Brita.

Brita testar vilken roll hon får i förhållandet med kändisarna. Hon hänger på i deras vardag, hälsar på svärföräldrar, umgås, ställer krav, har skoj och bråkar. Efter noga övervägande har Brita ett avslutande samtal där hon gör slut och berättar vad hon tycker har fungerat mer eller mindre bra i förhållandet.

Här är fler som testas av Brita: Farzad Farzaneh (regissör, manusförfattare, programledare), Jon Olsson (freestyleåkare), Kim Cesarion (artist, musiker) och rapparen Matar Samba (Näääk). Se alla avsnitt redan nu!

Brita Zackari har tidigare medverkat i Mästarnas mästares eftersnack i SVT Play och i Inte OK! i TV3. Morgonpigga radiolyssnare har även hört henne skoja loss och prata allvar i showen Rix Morronzoo.

Premiär 28 oktober i SVT1 – se hela serien i SVT Play!

Flickvän på försök

Brita Zackari testar att vara ihop med olika kändisar