Partiledardebatt med Dorsin i alla roller

Henrik Dorsin. Foto: SVT

Som väljare kan det vara svårt att veta vad man ska rösta på. Hur ska man kunna bestämma sig? Henrik Dorsin leder och debatterar allt i Folkets främsta företrädares Valspecial.

Partierna och deras företrädare kan kännas förvillande lika. Vi på Folkets Främsta Företrädare gör här vårt bästa till att bidra till förvirringen och vi lovar att du som tittare inte kommer att gå klokare härifrån.

Sedan Valspecialen släpptes i SVT Play förra fredagen så har tittarna tipsat om den. Den senaste veckan har den också toppat listan över populäraste program i SVT Play.

Tittarna om Valspecialen
@HugoJrnland: "Minns inte om jag länkat detta här innan? http://www.svtplay.se/video/2294277. Lysande i vilket fall, Dorsin är kingen."

@Tobbe_L: "Om det är någon av alla ziljoner partiledardebatter som du inte får missa så är det den här. Dorsin lysande!"

@1899Simon: "Henrik Dorsins egen partiledardebatt på SVT Play är det bästa jag sett."

@carpe_omnia: "Humor när den är som bäst! Men samtidigt mycket allvarlig!"

@mariaripenberg: "Genialisk Dorsin! Åkesson: "Indoeuropeerna skulle ha fått hjälp på plats."

@LindgrenBjorn: "SVT:s Folkets främsta företrädare, valspecial, är så sjukt kul! Alla måste titta."

Croneman sågar
Men alla har inte varit lika lyriska över Valspecialen där Henrik Dorsin gör alla partiledarna i en och samma debatt. Dagens Nyheters tv-skribent har gått hårt åt programmet och fällde följande kommentar.

– Jag satt med en kudde för ansiktet. Hade nog behövt en säck över huvudet., skriver Johan Croneman i sin krönika.

Mest sedda i SVT Play
Samtidigt så håller inte de svenska tittarna med. Varje dag fortsätter de att tipsa om och hylla programmet i sociala medier. Sedan premiären förra fredagen har avsnittet startats 250 000 gånger.

Här kan du se alla korta satirprogram från Folkets Främsta Företrädare.

Folkets främsta företrädare

Webbexklusiv satirserie