SVT1Måndagar 21.00

SVT söker deltagare till nytt dejtingprogram

Första dejten

Längtar du efter kärleken och vill ha hjälp att finna den rätta? Vi söker härliga singlar i alla åldrar, över hela landet, som känner sig manade att gå på en blinddejt.

Genom noggranna intervjuer lär vi känna dig och dina önskemål. Därefter matchas du ihop med en potentiell partner och vi följer gnistorna, förväntningarna och spänningen på er allra första dejt.

Ta chansen att delta i Sveriges roligaste dejtingprogram, skicka in din ansökan idag! Här hittar du ansökningsformuläret!

 

Om programmet:

Första Dejten är ursprungligen ett brittiskt TV-program, som nu kommer till Sverige för första gången.

Med fler svenskar än någonsin som söker efter kärleken, kan den moderna dejtingvärlden kännas väldigt komplicerad. Men vissa saker förändras aldrig- när blickar möts och hjärtat hoppar över ett slag, finns hoppet om att hitta den där speciella gnistan. Det här är programmet som fångar kärlekens ansikte - när vi följer dejtare som noggrant matchats ihop för att passa varandra.

Serien bjuder in singlar med olika bakgrund och från alla delar av landet, som söker efter kärleken. Med en kamerariggad restaurang, följer vi nya par varje vecka, och i denna unika miljö- är alla på en första dejt. Från stunden deras blickar möts, tills de skiljs åt. Tittaren får följa förväntningarna, spänningen, nervositeten och gnistorna i hopp om att kärlek uppstår.

I slutet av var dejt, svarar paret på den stora frågan – Vill de ses igen?

Första dejten

Dejtingprogram med hopp om att kärlek uppstår