Det händer i veckans Go'kväll

Emma Hamberg fortsätter upptäcka London på torsdag i Go'kväll.
Emma Hamberg fortsätter upptäcka London i torsdagens Go'kväll.

Vegetarisk matlagning, bonusfamiljer och dockskåp är några av alla ämnen vi kommer få veta mer om i veckans Go'kväll.

Tisdag 31 januari

Intervju med svägerskorna Clara Herngren och Moa Herngren. Tillsammans med Felix Herngren har de skapat nya SVT-serien "Bonusfamiljen", baserad på deras egna erfarenheter av att leva i en sådan. Bea Szenfeldt skapar nytt av gammalt. Susanne Haugen svarar på språkfrågor. Vinterlivsreportage - vad gör egentligen en pistör?
Programledare Beppe Starbrink.

Onsdag 1 februari

Intervju med Vanja Persson, författare till "Krisboken - nyckeln till att överleva trots urusel ekonomi". Johanna Westman lagar vegetariskt i Go´kvällköket. Skidåkarcoachen Mattias Svahn ger tips för dig som åker på längden.
Programledare: Beppe Starbrink.

Torsdag 2 februari

Intervju med politikern Birgitta Ohlsson, om hennes bok "Duktiga flickors revansch". Eva-Lena Rylander och Åsa Wikman hjälper en tittare med en ny stil. Emma Hamberg fortsätter sin jakt på romantik i London. Programledare Linda Olofsson.

Fredag 3 februari

Skådespelaren Lena T Hansson bjuder fyra gäster på önskemiddag. Bok-och filmtips med Ingalill Mosander och Fransesca Quartey. Livemusik med Robin Stjernberg.
Programledare Inger Ljung Olsson.

Lördag 4 februari

Intervju med skådespelaren och komikern Thomas Petersson, aktuell med enmansshowen Tillbaka i verkligheten. Vad är det som lockar med dockskåp? Vi får besök av Martina Thun som inte bara är programledare för Morgonpasset i P3 utan också en passionerad samlare och inredare av dockskåp. Johanna Westman fixar lördagsgott i köket. På artistscenen står Cajsa Siik.
Programledare Inger Ljung Olsson.