Det här händer i Go'kväll 9-13 februari

Lena Philipsson är aktuell med en ny show, Elisabeth Tarras-Wahlberg bjuder till bords och Martin Stenmarck berättar om betydelsefulla platser. Detta och mycket mer i veckans Go'kväll.

Tisdag 9 februari

Intervju med artisten Lena Philipsson som är aktuell med nya showen ”Jag är ingen älskling”. Go'kvälls hundexpert Barbro Börjesson hjälper en hundägare. Designern Marie Teike skapar något nytt av något gammalt, och TV-klubben pratar om barnprogram i tv – var det bättre förr?
Programledare: Beppe Starbrink.

Onsdag 10 februari

Om idrott som en väg in i det svenska samhället: fotbollsdomaren Salem Zahda Aldarcazallie flydde från krigets Syrien och hamnade i Söderhamn. Älska vintern med vår satsning vinterliv. Maud Onnermark fixar glutenfri utflyktsmat och skidåkaren Mattias Svahn ger oss längdåkningskunskaper. Christoffer Barnekow och Martin Rörby har besökt Lunds Stadshall, ritad av arkitekten Klas Anshelm och uppfört 1968 vid Stortorget mitt i staden.
Programledare: Beppe Starbrink.

Torsdag 11 februari

En tittare får en ny stil av Åsa Wikman och Monika Kichau. Resereportern Anton Karlsson har besökt Ljubljana. Lars Westerlund och Tiina Enqvist pratar om Skandinaviska Mästerskapet i vintersim i Skellefteå, 13-14 februari. De berättar också om de fysiska effekterna av vinterbadande samt hur man kan utveckla positiva upplevelser i de delar av världen som har en lång period med mörker och kyla.
Programledare: Pekka Heino.

Fredag 12 februari

Elisabeth Tarras-Wahlberg, tidigare hovmarskalk och informationschef vid de kungliga hovstaterna bjuder fyra önskegäster till bords. Jonas Danielsson och Ingalill Mosander ger boktips och det blir livemusik med Vera Vinter på Go'kvälls scen.
Programledare: Pekka Heino.

Lördag 13 februari

Artisten Martin Stenmarck är med i årets melodifestival med en låt som hans bror David har skrivit. Han berättar om två platser som är extra betydelsefulla i hans liv. Samiska artisten Sofia Jannok spelar live på Go'kvälls scen, och kocken Gustaf Mabrouk bjuder på kärleksefterätter inför alla hjärtans dag.
Programledare: Pekka Heino.