Ny humorserie med William Spetz!

Hoppas farfar dör - ny humorserie med William Spetz.
Hoppas farfar dör - ny humorserie med William Spetz.

I serien får vi följa med William Spetz, Claudia Galli och Christoffer Nordenrot i rollerna som de föräldralösa syskonen Gabriel, Maja och Robin som blivit uppfostrade av sin farfar.

De tre syskonen väntar på en sak. Att denne rike, elake, självgode farfar ska dö så att de kan få ärva hans förmögenhet och på så sätt lösa alla sina problem i livet. 

Tre syskon men med olika bakgrunder. Maja (Claudia Galli) och Robin (Christoffer Nordenrot känd från bland annat serien Snutar) är adopterade från Rumänien respektive Polen, och de båda tvingas att arbeta på farfars gamla fik, respektive hans ålderdomshem för att de inte ska bli av med arvsrätten. Gabriel (William Spetz) är det enda biologiska barnbarnet, men han ska inte tro att han får det lättare för det.

Tre syskon som Farfar håller samman men samtidigt driver dem till vansinne genom att hålla sig kvar i livet, trots att han sjukt nog borde vara närmare 200 år. Men en dag kommer kanske arvet som kan förändra allas tillvaro…

Hoppas farfar dör är producerad av Henrik von Kern på Art89. Serien regisseras av Thobias Hoffmen som regisserat Williams tidigare serier Williams lista och Scener ur ett tonårsliv.

Nytt avsnitt varje söndag kl 19 på SVT Humor.

Hoppas farfar dör

Humorserie med William Spetz.