Superskådisens stora tacksamhet till serien

Cynthia Coffin spelas av Julie Walters.
Cynthia Coffin äger den brittiska klubben i Simla och är en person med mycket makt i samhället. Det är få saker som sker utan hennes vetskap och godkännande. Cynthia har en mycket nära relation med Ralph Whelan och gör allt i sin makt för att hjälpa honom klättra på samhällsstegen. Cynthia Coffin spelas av Julie Walters.

”Att få en roll som Cynthia är himmel i min ålder” Julie Walters om sin starka karaktär i serien.

Den prisbelönta skådespelerska Julie Walters är just nu aktuell i Indian summer där hon spelar den karaktärsfulla och mäktiga kvinnan Cynthia. Men trots att ha varit med i storfilmer som Mamma Mia menar Walters att rollen i tv-serien va som en bud från ovan.

– Majoriteten av saker som görs i film och tv är om människor i 30- och 40-årsåldern för de är på toppen av sitt arbetsliv, så det finns mer drama runt det. Att få en roll som Cynthia är himmel i min ålder, berättar Walters.

Walters karaktär Cynthia Coffin äger den brittiska klubben i Simla och är en person med mycket makt i samhället. Det är få saker som sker utan hennes vetskap och godkännande.

– Jag lästa manuset och tänkte att detta är väldigt intressant. Jag älskade Cynthia och det hela var väldigt attraktivt. Att hitta en stark central roll som Cynthia är väldigt svårt i min ålder, men jag är väldigt glad över att spela Cynthia, säger Walters.

Nyligen har Julie Walters mottagit en hyllning av prestigefulla tv- och filmpriset BAFTA.

– Det va roligt att bli hyllad. De hade klipp på mig när jag va full på scen, när jag fick min första Bafta, och på mig på Oscars, jag har aldrig sett något av det, berättar Walters.