Intresseklubben presenterar stolt höstens paneldeltagare

Jesper Rönndahl, Clara Henry och William Spetz.
Jesper Rönndahl, Clara Henry och William Spetz.

I höst är frågesportsprogrammet Intresseklubben tillbaka med en ny säsong. Nu har vi kommit fram till bokstaven D och då är det dags att släppa fram några nya heta namn i panelen. Vad sägs om Clara Henry, Lina Thomsgård och William Spetz?

– Det känns skojigt med blandningen av gamla säkra kort och så pass många nya i årets säsong. Och lite extra kul med unga komiker som Clara Henry och William Spetz och att min kompis Glans är tillbaka, säger Anders Jansson inför den nya säsongen.

Våra pionjärer, som vi har äran välkomna i Intresseklubbens panel för första gången:

William Spetz – ung komiker välbekant från bland annat Låt oss ställa till en scen, Lilla bloggen och Williams lista.

Barbro Fällman – författarinna, språk- och retorikexpert.

Clara Henry – riksbekant i och med Melodifestivalen 2014, bloggar både i text och bild i vloggelicious.

Lina Thomsgård – tävlade framgångsrikt i På Spåret i par med Jason Diakité och har bland annat grundat Rättviseförmedlingen.

Karin Gyllenklev – vetenskapsjournalist som kryddar kunskap med humor i radioprogrammet Institutet, för Sveriges Radio P3

Nisti Stêrk – skådespelerska och krönikör, skapare av den Internationella komedifilmfestivalen och har lett en stor talkshow i Turkiet -nististerk.com.

Anna Charlotta Gunnarson – Augustnominerad författare och musiker, programledare för radioprogrammet Pop och politik i UR/SR P4.

Dessutom får våra tittare återse favoriter som: Babben Larsson, Hans Rosenfeldt, Josefin Johansson, Karin Adelsköld, Stefan Holm, Anders Ankan Johansson, Marika Carlsson och Jesper Rönndahl.

Givetvis är Anders Jansson ständig bisittare och Johan Wester programledare.

Vill du sitta i publiken?
>>>Biljetter till inspelningarna finns här.

Vad tycker du om paneldeltagarna – saknar du någon? Tipsa oss gärna under taggen #intresseklubben.