Hanna jagar det perfekta livet

Hanna Hellquist

Den 31 oktober är Hanna Hellquist tillbaka i rutan med det nya programmet Jakten på det perfekta livet. Lite smått förbannad ger sig Hanna helt orädd ut i jakten på det perfekta livet som alla verkar eftersträva. ”Vad fan är grejen?”

Många är vi som har upplevt en avundsjuka, en längtan och inte minst en beundran för de personer som verkar ha allt. I Jakten på det perfekta livet hänger vi med Hanna Hellquist som har tröttnat på alla förväntningar och måsten. Hanna förstår inte varför alla slaviskt följer samhällets normer, utan ifrågasätter istället mångas så självklara livsstilsval. Finns den perfekta relationen, det perfekta hemmet, jobbet, sexet eller kroppen? Kanske är det dags att en gång för alla krossa idealbilden av det perfekta livet.

I programmet Jakten på det perfekta livet bjuds vi in i den smått impulsivt kaotiska Hanna Hellquist-världen och tvingas tänka till kring många viktiga frågor. Programmet är en personlig betraktelse som på många sätt påminner om Hannas populära krönikor, där hon på ett humoristiskt och utelämnande sätt reflekterar om det viktiga i livet.

Hanna möter svenska kända profiler som alla har en egen unik historia att berätta. Varje avsnitt har ett tema med en frågeställning, som programmets gäster bidrar med sin pusselbit till. Hannas bästa vän och eviga vapendragare Linda finns vid hennes sida mitt i allt ifrågasättande och resonerande.

Jakten på det perfekta livet har premiär den 31 oktober i SVT1 klockan 21.00.