Här är alla gäster i nya säsongen av Jills veranda

Foto: Janne Danielsson/SVT
Jill Johnson

Sedan tidigare är det klart att Jill gästas av Seinabo Sey och Veronica Maggio. Nu kan vi avslöja resten av artisterna som gästar Jill i höstens omgång av Jills veranda.

Den nya säsongen av den hyllade tv-serien har spelats in i och omkring Nashville under vår och försommaren. Utöver Veronica Maggio och Seinabo Sey gästas Jill av inga mindre än Jerry Williams, Annika Norlin, Joel Alme och Adam Baptiste (även känd som ADL).

Återigen får vi ta del av fascinerande livsöden, countrymusik och sjungande cikador på Jills veranda när Jill tar oss med till countryns hemstad Nashville i USA.

En ynnest
– Det känns som en ynnest att ha fått förtroendet att göra ännu en säsong!  Jag känner att jag med programmet öppnade dörren till countrygenren på glänt och det är nu dags att sparka upp porten och ta steget fullt ut. Gå lite längre, lite djupare och nörda lite. Inte bara i musiken utan också i de uppenbara speglingar genren bjuder in till, säger Jill Johnson.

I varje avsnitt får Jill besök av en svensk artist och tillsammans tolkar de countryns klassiska sånger och träffar musiklegender. Countrymusiken blir också en ingång till samhällsreflektion och en närmare titt på hur Nashville ser ut idag.

Hyllat och prisbelönt
Första säsongen av Jills veranda blev enormt uppskattat och tog hem storslam på Kristallen. Jill Johnson prisades för årets kvinnliga programledare och programmet fick kristaller både för årets program och årets realityprogram.

Den nya säsongen av Jills veranda sänds under hösten i SVT1 och SVT Play.

Jills veranda

Jill Johnson välkomnar sex nya gäster till sin veranda i Nashville