Här tar Sanna Nielsen över karaoken – för att ge ett speciellt tillkännagivande

Sanna Nielsen på Klippans karaokecup
Allsångsledaren Sanna Nielsen överraskar Klippans karaokecup med ett speciellt tillkännagivande.

Karaokepubliken får en smärre chock när de upptäcker att allsångsledaren Sanna Nielsen stiger upp på scenen i den lokala pizzerian i Klippan. Med sig har Nielsen ett alldeles speciellt meddelande till de tävlande.

Mitt under deltävlingen i Klippans karaokecup hörs en välkänd röst sjunga Adeles ”Rolling in the deep” och till allas förvåning står Allsång på Skansens nya programledare Sanna Nielsen på scen med micken i hand.

– Vilken surprise! Sanna Nielsen kommer in och sjunger karaoke och va med i tävlingen, jag tänkte ”nu är det ju kört”, säger tävlande Tina och skrattar.

Nya bud i tävlingen – avslöjar ny vinst

Men Nielsen är inte där för att delta i karaoketävlingen. Istället kommer hon med en glädjande överraskning till de tävlande.

– Jag skulle bli otroligt glad om vinnaren av hela Klippans karaokecup skulle vilja komma upp till Stockholm och till Allsång på Skansen för att sjunga tillsammans med mig och min härliga publik, berättar Nielsen.

Uttalandet följs av jubel från publiken. Tidigare har endast en pokal, om än en åtråvärd sådan, stått i vinnarpotten.

”Ännu mer power nu”

Det nya vinnarpriset gör de tävlande ännu mer taggade på att knipa första platsen.

– Man tänker bara ännu mer power nu. Charma domarna och verkligen få alla att tjuta, säger Fransesca som strax efter Nielsens uttalande hade sin tur i tävlingen.

Klippans karaokecup har pågått i många år och de senaste två tävlingarna har man kunnat följa i serien med samma namn. Första säsongen blev nominerad till Kristallen och intresset för att medverka i karaoketävlingen växte enormt inför den pågående andra säsongen.

Båda säsongerna ser du här i SVT Play

”Karaokefamiljen” reagerar – hotar om polisanmälan

Programmet sänds onsdag 25 maj klockan 21.00 i SVT1 och SVT Play.

Klippans karaokecup

En realityserie om kärleken till att uttrycka sig