Logga in på SVT Play

Nu kan du logga in på SVT Play. Det gör det möjligt att synka programmen i Min lista och Fortsätt titta mellan olika apparater. Du kan logga in på SVT Play på alla ställen där SVT Play finns, både i apparna och på webben.

När du loggar in får du ett mer personligt SVT Play. Du kan spara favoriter mellan enheter och fortsätta titta där du slutade senast oavsett vilken apparat du använder. Med hjälp av kontot kan vi erbjuda bättre rekommendationer och ge dig bättre tips på program.

Att skapa ett SVT-konto och logga in på SVT Play är frivilligt.

Instruktioner

Använd din mejladress

Du kan skapa ett SVT-konto eller logga in med ett befintligt SVT-konto genom att skriva in mejladress. Ett befintligt konto kan vara från Duo-appen eller Melodifestivalen-appen. Om du tidigare varit med och testat inlogget så kan du använda samma SVT-konto som då.

På flera ställen kan du välja att logga in med Google eller Apple.

Kod skickas till din mejladress

När du ska logga in så får du en engångskod skickad till din mejladress. Den ska du sedan skriva in på sidan.

Problem med att logga in

Läs mer om vanliga problem och åtgärder här.

Logga in på en tv

Lägg till tittarhistorik till ditt konto

Lämna feedback

Här hittar du kontaktvägar till oss: Kontakta oss

Frågor och svar

Vad är ett SVT-konto?

Ett SVT-konto är det konto du använder för att logga in i SVT:s tjänster. Dessa tjänster är SVT Play, Duo-appen och Melodifestivalen-appen.  Om du tidigare har loggat in i  någon av Duo- eller Mello-apparna, så kan du använda samma konto för att logga in på SVT Play. Här kan du läsa mer om SVT-konto.

Vilka är användarvillkoren?

Här kan du läsa användarvillkoren för ett SVT-konto: http://konto.svt.se/anvandarvillkor 

Varför inget lösenord?

Vi har valt att inte lagra några lösenord för våra användare eftersom det gör att lagringen av persondata blir säkrare. Det är därför vi istället har valt att använda oss av temporära engångskoder (med kort livslängd) som via mejl skickas ut till dig när du har behov av att logga in.

Jag vill inte logga in! Var ska jag klicka?

Om du inte vill logga in så behöver du inte göra det. Använder du SVT Play-appen på en tv så kan du välja Alla program eller Bara barnprogram, som finns under texten "Gå vidare utan att logga in".

Sök efter svar och guider

Hittar du inte det du letar efter? Kontakta oss