Nu testar vi inlogg på SVT Play!

Just nu testas det kommande inlogget på SVT Play-appen i Apple TV och på svtplay.se. Funktionaliteten kommer framöver att finnas i samtliga SVT Play-appar samt på svtplay.se, och kommer att möjliggöra för dig som tittar att synka programmen i Min lista och Fortsätt titta mellan olika apparater.

Hur kommer inlogget att fungera framöver?

Inlogget kommer att släppas senare i vår. Då kommer det att finnas i SVT Play-appen och på svtplay.se. 

Var med och testa inlogget!

Inlogget testas just nu på SVT Play-appen i Apple TV och på webben, svtplay.se. Om du tidigare varit med och testat inlogget så ska du ha fått ett mejl med instruktioner. 

Hur testar jag på webben?

Du testar inlogget på webben genom att besöka SVT Play genom följande länk: https://www.svtplay.se/beta-inloggning

Hur testar jag på en Apple TV?

Du måste ha den senaste versionen, version 3.0.0 (2930), av SVT Play-appen i din Apple TV.

Om du vill använda SVT Play-appen på mobilen som hjälpmedel för att logga in (QR-kod) behöver du uppdatera till den senaste versionen via Google Play store (Android) eller App Store (iOS).

För att börja testa hittar du nu en knapp under Inställningar i SVT Play-appen på Apple TV som heter Inloggning (se bild). När du aktiverat inloggning kommer du kunna logga in på SVT Play.

Ikon för inlogg test

Hur lämnar jag feedback om inlogget?

När du testat vill vi gärna ta del av dina synpunkter. En enkät för att lämna feedback finns tillgänglig i SVT Play appen i Apple TV (se bild nedan). Det går bra att svara på enkäten flera gånger.

Det finns även en länk till en enkät om inloggning på webben, som du gärna får besvara när du loggat in och testat grejerna. Om du kommer på mer feedback efter att du redan besvarat enkäten, så mejla oss gärna på svtplay@svt.se.

Bild från SVT Play på enkät för inlogg

Få hjälp med att testa inlogg

Om du behöver hjälp eller har frågor kan du mejla oss på svtplay@svt.se och berätta vad som är fel. Skriv gärna att du är med och testar inlogg på SVT Play så kan vi hjälpa dig snabbare.

Alla synpunkter på själva upplevelsen av inloggning på SVT Play hänvisar vi till enkäten.

Sök efter svar och guider