SVT Play: Android (App)

Med SVT Play i din mobil eller platta kan du se SVT:s program och sändningar när det passar dig bäst - direkt i din mobila enhet!

Med appen för Android kan du,

  • Titta på SVT:s program i efterhand, nya program läggs till allt eftersom de sänds i våra kanaler
  • Titta på direktsänd tv från alla våra kanaler i din mobil eller surfplatta
  • Hitta program enkelt genom att söka eller bläddra i genrer
  • Se på våra kanaler live 
  • Använd din mobil eller surfplatta som fjärrkontroll för att spela upp program på din tv (kräver en Google Chromecast-enhet)

För att få bästa möjliga videokvalitet krävs ett bra nätverk och vi rekommenderar att du ansluter din mobil eller surfplatta till ett trådlöst nätverk när du tittar på SVT Play. Vårt mål är att visa hela vårt utbud på samma sätt i din mobil, surfplatta och TV.

Systemkrav

Operativsystem: Kräver Android 5.0 eller senare.*

* = Om du har ett äldre operativsystem rekommenderar vi att du använder SVT Play.se i webbläsaren. 

Vanliga frågor

Varför saknas undertexter för livesändningar i Android? 

SVT Play-appen för Android saknar knappen för undertexter i live-strömmar. Vi är medvetna om problemet och jobbar på en lösning. Under tiden går det att att starta en video som fungerar, till exempel julkalendern, välja undertexter, och därefter starta live-strömmen. Då kommer undertexterna synas.

Varför är Android-appen svart utan innehåll? 

Några användare upplever att appen SVT Play för Android är tom och svart utan innehåll. Ingenting går då att välja i appen.

En tillfällig lösning är att tvångsavsluta appen och starta om den, så försvinner problemet. Det kan alltså vara en god vana att alltid avsluta appen helt när en använt klart den, så ska problemet inte uppstå.

Sök efter svar och guider