Varför kan jag inte se vissa program på min Smart TV?

Kan du inte spela upp vissa filmer och program i SVT Play-appen på din Smart TV? Det beror på att programmet visas i ett format som SVT Play-appen för Smart TV inte kan hantera. Här berättar vi mer om vad det beror på.

Vi köper in rättigheter för att visa program och filmer från andra producenter. Vissa produktioner ställer hårda villkor för att vi ska få publicera materialet på nätet. Det gäller särskilt i de fall där vi har tidig tillgång till internationellt populära serier och filmer, men även för andra typer av program. Visst innehåll kan vi helt enkelt inte visa utan att använda ett så kallat kopieringsskydd. SVT Play-appen för Smart TV kan inte visa program med detta skydd och därför visas information på programmets sida. Vi hoppas kunna lösa det hör framöver, och kollar på olika lösningar att implementera.

Detta problem uppstår inte på andra plattformar där SVT Play finns, så det går att titta på programmen på till exempel en dator, i de andra tv-apparna eller i appen för mobiler och surfplattor.

Tekniskt meddelande om kopieringsskydd

Sök efter svar och guider

Hittar du inte det du letar efter? Kontakta oss