ASAP Rocky. Arkivbild. Foto: Thibault Camus/AP/TT

ASAP Rockys första ord efter domen: ”Såklart är jag besviken”

Uppdaterad
Publicerad

ASAP Rocky har gett sin första kommentar efter dagens besked om att han dömts för misshandel. På Instagram skriver rapparen att han ”såklart är besviken” men att han också kommer forsätta framåt.

Under onsdagen kom domen att den amerikanske rappartisten ASAP Rocky, och två andra personer, döms till villkorlig dom för misshandel. De ska tillsammans betala målsäganden ett skadestånd på totalt 12 500 kronor.

I ett inlägg på sitt instagramkonto kommenterar världstjärnan nu dagens besked:

ASAP Rocky

”Jag är såklart besviken över dagens dom. Jag vill återigen säga tack alla mina fans, vänner och alla som visade mig kärlek under den här svåra tiden.”

Även hans mamma och advokat besvikna

Vidare skriver ASAP Rocky att han kommer ”fortsätta framåt” och tackar även sitt team, medarbetare, advokater, skivbolag och alla som ”förespråkade rättvisa”.

Även ASAP Rockys svenske försvarsadvokat Slobodan Jovicic sa tidigare i dag att domen är en besvikelse. Likaså artistens mamma, som i en intervju med Expressen sa att ”det känns inte bra alls”.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

ASAP Rocky

Mer i ämnet