Monica Bellucci, Laura Dern och James ”Jim” Belushi Foto: TT/ Abraham Caro Marin/ Nick Ut

Alla skådespelare för Twin Peaks är klara

Uppdaterad
Publicerad

Monica Bellucci, Laura Dern och Jim Belushi ansluter sig till ensemblen i tredje säsongen av Twin Peaks.

Den amerikanska tv-kanalen Showtime har offentliggjort hela skådespelarensemblen till nya Twin Peaks. Det är sedan tidigare känt att Kyle MacLachlan som agent Cooper och Sherilyn Fenn som Audrey Horne återvänder i uppföljaren till den kultförklarade serien som sändes i början av 1990-talet.

Nu är det även klart att skådespelare som Monica Bellucci, (Bondbrud i ”Spectre” och känd från Matrix-filmerna), Laura Dern (känd från ”Jurassic Park” och ”Wild”) och James ”Jim” Belushi (som spelat i långköraren ”According to Jim”) sällar sig till Twin Peaksensemblen, rapporterar the Guardian.

Rykten och ambivalens

Twin Peaks-uppföljaren har gett upphov mycket ryktesspridning och en del velande. Regissören David Lynch gick först ut med att han skulle regissera tredje säsongen men efter kontroverser om budgeten beslutade han sig för att dra sig ur produktionen för att sedan hoppa på tåget igen. I samband med det twittrade Lynch: ”Ryktena är inte vad de ser ut att vara... Det händer igen.”

Uppföljaren blir tredje säsongen av Twin Peaks och den kommer att utspela sig 25 år efter det sista avsnittet. Premiären var först satt till 2016 men är nu uppskjuten till 2017.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.