• Viktigt meddelande:

    Information om skogsbränder på flera platser i landet Läs mer

  • Viktigt meddelande:

    Det brinner i Brunnsberg i centrala Varberg. Boende i området uppmanas att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. Läs mer

Foto: TT

Jared Leto blir Hugh Hefner

Den amerikanske filmstjärnan Jared Leto kommer att spela den nyligen bortgångne Hugh Hefner i en film om Playboygrundaren, enligt Hollywood Reporter.

Filmen, som ännu inte fått någon titel, regisseras av Brett Ratner. Och enligt regissören var Jared Leto redan från första början entusiastisk till att spela Hefner i filmen.

– När han hörde att jag hade rättigheterna till Hefners historia sade han: ”Jag vill spela honom, jag vill förstå honom”. Och jag tror verkligen att Jared kan göra det. Han är en av vår tids stora skådespelare.

Hugh Hefner startade den ikoniska tidskriften Playboy 1953. Han avled 28 september vid 91 års ålder i sitt hem Playboy Mansion i Los Angeles.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer