Quentin Tarantino vid årets Comic-con Foto: TT/Afp

Quentin Tarantino bekräftar att ”The Hateful Eight” blir av

Uppdaterad
Publicerad

Det var i samband med att sidor från ett filmmanus med titeln ”The Hateful Eight” läckte ut i  januari i år som filmregissören Quentin Tarantino surnade till rejält och ställde in filmprojektet innan det hade påbörjats.

Senare under våren mjuknade han och uppgav att han börjat skriva på nya versioner av manuset och det senaste är alltså att västernfilmen kommer att bli av.

Det berättade QuentinTarantino själv igår för samlade fans vid årets upplaga av Comic-Con, den stora internationella serie- och underhållningsmässan i San Diego, uppger Deadline.

I januari 2014, då delar av det hemliga manuset kom ut, sa den rasande Tarantino att han hade låtit enbart sex personer se det, varav några var skådespelare. Och enligt Weekly Entertainment lät det då, ”Kan jag inte lita på dem till den graden, har jag ingen lust att göra filmen”.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.