Foto: TT

Reynolds och Fisher begravs tillsammans

Uppdaterad
Publicerad

Debbie Reynolds son Todd Fisher, bror till Carrie Fisher, säger att mor och dotter ska begravas samtidigt och få en gemenskap viloplats.

Den 27 december nåddes världen av budet att Carrie Fisher, världskänd för bland annat sin roll som Leia Organa i Star Wars-filmerna, hade dött vid en ålder av 60 år.

En dag senare chockades världen ytterligare en gång när hennes mor, musikalstjärnan Debbie Reynolds, också gick bort. Men enligt sonen Todd Fisher ska det inte ha varit av sorg som modern dog. Han menar att mamman inte ville att dottern skulle vara ensam, så hon följde efter.

– Hon sa ”Jag vill vara med Carrie”, sen var hon borta, säger Todd Fisher i en intervju med tv-programmet ”20/20” på ABC News.

Mor och dotter ska begravas tillsammans på Forest Lawn Memorial Park Hollywood Hills, en viloplats för många Hollywood-celebriteter. Men när begravningsceremonin äger rum är ännu inte bestämt.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

Carrie Fisher 1956-2016

Mer i ämnet