Dwayne ”The Rock” Johnson är en av de bäst betalda skådespelarna i världen. Foto: TT

The Rock får stjärna på Hollywood Walk of Fame

Publicerad

Skådespelaren Dwayne ”The Rock” Johnson har fått en stjärna på Hollywood Walk of Fame. Med under ceremonin fanns filmstjärnans partner Lauren Hashian, deras tvååriga dotter Jasmine samt vännen och kollegan Jack Black.

– Det här ögonblicket är så viktigt och sluter cirkeln. 2018 kommer att markera 18 år i Hollywood och det är en lång tid av blod, svett och tjänad respekt, sade Dwayne Johnson.

The Rock är en av de bäst betalda manliga skådespelarna i världen och har synts i filmer som ”Baywatch”, ”G.I. Joe: Retaliation” och ”Fast and furious”-filmerna. Nu är han aktuell med ”Jumanji: Welcome to the jungle” som har premiär den 22 december.

Innan Dwayne Johnson gjorde karriär som skådespelare var han en framgångsrik wrestlingstjärna och det är därifrån smeknamnet ”The Rock” kommer.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.