Martha Stewart och Snoop Dogg roastar Justin Bieber 2015. Foto: TT

Martha Stewart och Snoop Dogg lagar mat i tv

Publicerad

Martha Stewart och Snoop Dogg kokar ihop ett middagsprogram.

Den udda duon ska dela på värdskapet vid matbordet. Gästar gör kändisar – och Stewart lovar att ”rita om kartan för traditionell matlagnings-tv”.

För många kockar gör en dålig soppa men den amerikanska tv-profilen Martha Stewart och rapparen Snoop Dogg är två starka ingredienser till ett matlagningsprogram.

Den något otippade duon är programledare för nya ”Martha & Snoop’s dinner party” – en ny tv-serie där kända gäster bjuds in att äta middag och prata med varandra. Ett vid det här laget beprövat tv-knep, om än med mindre spretiga programledare.

”Mat, underhållning och kändisskap”

Martha Stewart och Snoop Dogg har tidigare träffats i tv-sammanhang i samband med kanalen Comedy centrals roast av popstjärnan Justin Bieber, samt när Snoop gästade Stewarts talkshow.

”Vår supé kommer att exemplifiera USA:s fascination för mat, underhållning och kändisskap. Martha & Snoops dinner party kommer att rita om kartan för hur ett traditionellt matlagningsprogram ser ut, på ett väldigt roligt sätt”, säger Martha Stewart enligt Variety.

”Dricka och ha det trevligt”

Snoop Dogg fyller i:

”Min homegirl Martha och jag har en speciell relation som sträcker sig långt tillbaka. Vi kommer att laga mat, dricka och ha det trevligt tillsammans med våra exklusiva vänner. Kan knappt vänta på att ni får se hur vi äger tillsammans”.

Programmet har premiär till hösten på kanalen VH1.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.