Här bryter gapskrattet ut i Aktuellt

Uppdaterad
Publicerad

Ibland går det helt enkelt inte att hålla masken. När Aktuelltduon Jon Nilsson och Nike Nylander skulle göra övergången från ett inslag om sexleksaker i Kina till det indiska köttförbudet blev det för mycket, och gapskrattet var ett faktum.

Efter inslaget, där korrespondent Lars Moberg rapporterar från sexleksaks-lagret i Peking om de diskret förpackade paketen med innehåll som bland annat ”lovar att göra det manliga könsorganet hårdare”, skulle Nike Nylander och Jon Nilsson göra en smidig övergång till nästa ämne: Kött i Indien.

Han gjorde ett gott försök att kväva det, men till slut kunde Jon Nilsson inte hålla sig för skratt – vilket smittade både kollegan och tittarna.

”Jag skrattade ihop med er”

Skrattfesten blev snabbt uppmärksammad, och hyllad, på sociala medier:

”Härlig fnissattack i Aktuellt”

”Kvällens höjdpunkt”

”Fantastiskt skönt att se nyhetsuppläsarna i Aktuellt bryta ihop och garva!”

”Ja, jag skrattade ihop med er :)”

”Inte lätt att växla från sexleksaker till kor i Indien :)”

”Tack för skrattet!”

Tackade för skratten

Efter sändningen svarade Nike Nylander på Twitter:

”Tack för alla glada utrop efter @Jonnils och mitt lilla skratt i Aktuellt ikväll. Härligt att veta att så många skrattade med oss.”

Inslaget om sexleksaker i Kina kan du titta på här.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.