Adam Pålsson och Marie Richardson. Foto: SVT

Marie Richardson och Adam Pålsson klara för ny säsong av Innan vi dör

Uppdaterad
Publicerad

Efter en första säsong med höga tittarsiffror står det klart att SVT-serien Innan vi dör får en fortsättning. Marie Richardson och Adam Pålsson återvänder i rollerna som kriminalaren Hanna och hennes son Christian.

I den nya säsongen kommer den komplicerade relationen mellan polisen Hanna och hennes son Christian att fördjupas, och Anna Croneman, programchef på SVT drama, utlovar stora överraskningar.  

– Det känns väldigt roligt att få erbjuda publiken en till säsong av denna succéserie, en personlig favorit för många, inte bara för mig och Ricky Gervais, säger Anna Croneman i ett pressmeddelande.

Innan vi dör kom ut våren 2017 och hade över 1,2 miljoner tittare per avsnitt. Serien visades även på Channel 4 i Storbritannien, där den hyllades av bland annat komikern Ricky Gervais.

Premiären för säsong två är planerad till hösten 2019, då den kommer sändas i åtta avsnitt i SVT1 och SVT play.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.