Artisten Chris Brown. Foto: Ap/Scanpix

Chris Brown sågad för gårdagens konsert

Uppdaterad
Publicerad

Den hårt kritiserade Chris Brown gjorde ingen succé bland recensenterna i Globen igår. Båda kvällstidningarna delar ut näst lägsta betyg.

Trots protester, bojkottkrav och stoppade förband blev det en konsert med Chris Brown i Globen igår kväll. Men någon större succé blev det inte.

Åtminstone inte om man ska tro recensenterna på de tidningar som hittills hunnit recensera spelningen. Tvärtom haglar kritiken. Både Aftonbladets recensent och konkurrenten på Expressen delar ut betyget ett av fem.

Chris Brown på omstridd turné

”Det är mest genant. Som det mesta den här kvällen”, skriver Expressens recensent Anders Nunstedt.

Aftonbladets Markus Larsson, som i likhet med sin kollega skriver om debatten i sin recension, är lika oförsonlig mot Browns framträdande.

”Konserten är ett rörigt mischmasch utan feeling och publikkontakt”, skriver han och tillägger att Chris Brown ”framstår som en blekare version av Usher”.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Chris Brown på omstridd turné

Mer i ämnet