Chris Brown ställer in spelning i Guyana. Dessutom har han raderat sitt Twitterkonto. Foto: Scanpix

Chris Brown släcker Twitterkonto efter gräl

Uppdaterad
Publicerad

Chris Brown har stängt av sitt Twitterkonto efter ett infekterat bråk om misshandeln av Rihanna. Dessutom ställs hans spelning i Guyana in efter protester.

Den tre år gamla historien om misshandeln av Rihanna fortsätter att förfölja Chris Brown, och han gör inte mycket för att förbättra situationen. Tvärtom. Inatt hamnade Brown i ett infekterat Twittergräl efter att ha fått kritik från den amerikanska manusförfattaren Jenny Johnson.

Efter flera rasande motangrepp, där Brown bland mycket annat kallade Johnson ”hora” inför 11 miljoner följare, avslutade han med en direkt referens till Rihanna: ”Fråga Rihanna om hon är arg???”.

Chris Brown på omstridd turné

Nu har Chris Brown tagit bort sitt Twitterkonto, rapporterar tidningen NME. ”Sidan finns inte”, lyder budskapet som möter besökaren på måndagmorgonen.

Stoppas i Guyana

Samtidigt har Brown problem i Guyana. Huffington Post berättar att han tvingas ställa in en planerad spelning i landet den 26 december efter omfattande protester från kvinnorättsgrupper och oppositionspolitiker. Konsertarrangörerna meddelar att artisten känt obehag inför protesterna och därför valt att inte framträda.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Chris Brown på omstridd turné

Mer i ämnet