De nuvarande fyra Spice Girls-medlemmarna Melanie Brown, Geri Halliwell, Emma Bunton and Melanie Chisholm.

Fans upprörda efter Spice Girls turnépremiär: ”En katastrof”

Publicerad

Fans som befann sig på premiären av den omtalade återföreningsturnén för popfenomenet Spice Girls på arenan Croke Park utanför Dublin har ilsknat till. Anledningen var att ljudet var för dåligt, rapporterar brittiska medier.

I sociala medier beklagar sig många över det dåliga ljudet, som gjorde att det var svårt att höra vad medlemmarna Geri Halliwell, Melanie Brown, Emma Bunton och Melanie Chisholm sade och sjöng, skriver BBC.

”Jag hoppas att de fixar ljudproblemen innan de uppträder i England. Jag var på showen i Dublin i går och det var en katastrof. Ljudet var under all kritik, massor av människor gick därifrån innan det var slut. Ett väldigt dyrt slöseri med pengar”, skriver en Twitteranvändare.

Svarar på kritiken

Nu svarar Melanie Brown och lovar att de kommer att göra allt för att komma tillrätta med problemet.

– Vi ses i Cardiff och förhoppningsvis kommer ljudet och sången att höras mycket, mycket bättre, säger hon i en video på Instagram.

Det är första gången gruppen uppträder tillsammans sedan OS-invigningen i London 2012, men denna gång utan Victoria Beckham, som stannar hemma för att fokusera på sitt klädföretag.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.