Felix Sandman och Olivia Eliasson till andra chansen

Uppdaterad
Publicerad

Nu har tittarna sagt sitt om bidragen, men det finns fortfarande chans att ta sig till final för Felix Sandman och Olivia Eliasson.

– Jag är superglad och är så tacksam att svenska folket vill rösta mig till andra chansen, ingen visste ju vem jag är, säger Olivia Eliasson till SVT.

I andra chansen möter Olivia Eliasson – till vardags fysioterapeutstudent – artisterna Sigrid, Renaida, Méndez, Moncho, Margret och Mimi Werner.

Melodifestivalen 2018

Kvällens andra artist som fick en till chans blev Felix Sandman, som för första gången uppträder solo. Förra året utgjorde han en tredjedel av pojkbandet FO&O, som sedan splittrades.

– Det känns skönt att fortfarande vara kvar och få köra igen nästa vecka, säger han.

– Jag hade satt upp alla scenarier i mitt huvud och det är klart att jag helst hade velat gå till final direkt, men nu får jag stå på scen igen, fortsätter Felix Sandman.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Melodifestivalen 2018

Mer i ämnet