Foto: TT

Ladda upp inför sommarens sista Allsång på Skansen

Uppdaterad
Publicerad

Årets sista allsång på Skansen är här. Och programmet slutar på topp. Klockan 20:00 intar artisterna Danny Saucedo, Jill Johnsson, Malena Ernman och Helen Sjöholm allsångsscenen – men redan klockan 19:00 kan du följa vårt uppsnack på webben!

LÄS MER: Se sommarens höjdpunkter från allsångsscenen

Häng med på en resa genom sommarens program och bakom kulisserna på allsångsscenen. Med start 19:00 tar vi tempen på artisterna och allsångsledaren inför kvällen och blickar tillbaka på sommaren som gått. Dessutom tar vi ett snack med SVT:s fotograf Göran Lidén som gjorde sig känd med hela svenska folket när han råkade trilla mitt under SVT Nyheters direktsändning inför allsången i förra veckan. Som tur är gick allt bra och ikväll sitter han med i studion och berättar med egna ord om den oförglömliga kvällen.

TV: Här ramlar SVT:s fotograf – mitt i direktsändning

Så häng med i uppsnacket inför sommarens sista allsång! Här kan du kika in alla allsånger som kommer sjungas i kväll på Skansen.

LIVE 20:00: Se kvällens allsång i SVT Play här

LIVE 21:00: Ännu mer allsång – extrasändning på webben

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.