Liamoo repeterar sitt bidrag Last Breath” vid fredagens repetition av Melodifestivalens andra deltävling i Scandinavium. Foto: TT

Liamoo favorittippad tillsammans med Samir och Viktor

Publicerad

Göteborgssonen Liamoo gör Melodifestivaldebut på hemmaplan ikväll med spelbolagens odds som talar till hans favör.

Liam Cacatian Thomassen, även känd under sitt artistnamn Liamoo, är favorittippad hos spelbolagen att gå direkt till finalen i Friends arena i Solna från deltävling två. Några andra av kvällens favoriter är också duon Samir och Viktor. Dock har de ett trackrecord som talar emot dem. De andra två gångerna som de har medverkat har de varit tvungna att gå via andra chansen innan de tog sig till final. Men kanske blir det tredje gången gillt för Samir och Viktor ikväll?

Men oddsen för vilka som kommer att gå till andra chansen är lite mer otydliga hos de olika spelbolagen. Där står det mellan Margaret, Jonas Gardell och Mimi Werner.

Melodifestivalen startar klockan 20.00 i SVT1.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Melodifestivalen 2018

Mer i ämnet