Miss Li efter konsertplasket: ”Det var magiskt”

Uppdaterad
Publicerad

Under tisdagskvällen uppträdde Miss Li på en flotte som var placerad ute i Skellefte älv. Men konserten blev mer dramatisk än artisten hade planerat för när hon skulle spexa loss och klev upp på pianot välte det och Miss Li föll i älven. I Gomorron Sverige kommenterar hon nu den annorlunda spelningen: ”Det var magiskt”.

Det var under konsertens fjärde låt som Miss Li fick ”feeling” och klev upp på sitt piano. Men pianot välte och Miss Li föll med huvudet före ner i vattnet.   

– Det var inte vad jag hade planerat. Jag brukar ställa mig på pianot ibland och nio gånger av tio går det jättebra. Men det gick inte så bra igår, säger Miss Li och förklarar att hon inte riktigt hade beräknat att det inte var samma förutsättningar på en flotte som på en vanlig scen:

– Men det var kul faktiskt.

LÄS MER: Miss Li föll i älven under uppträdande i Skellefteå

”Det var skitkul”

Det var dock en del utrustning som gick sönder bland annat mikrofoner och utrustning för medhörning.

– Det var trist men det skiter vi i nu, säger Miss Li och skrattar.

Miss Li kom upp ur vattnet och spelade en hel timme efteråt trots att hon var blöt.

– Det var riktigt svinkallt faktiskt, säger Miss Li:

– Men det var skitkul. Det var magiskt.

Gjorde sin första tatuering

Efter konserten fick Miss Li också ett erbjudande om att få en tatuering – hennes första tatuering någonsin. Ett erbjudande som hon tackade ja till. Så nu står det ”Ta det lugnt” på hennes arm.

– Jag tyckte att det behövdes, säger Miss Li och berättar att tatueringen gjordes vid tvåtiden natten till onsdag.

– Men jag brukar skriva ”Ta det lugnt” på armen jämt. För ibland kan jag ta mig lite vatten över huvudet. Det har ju hänt förut. Jag har sytt tio stygn på läppen och det är av en viss anledning. Så jag tänker att behöver den här påminnelsen konstant.

Se hela intervjun från Gomorron Sverige i klippet ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.