Amerikanska rapparen Action Bronson syns ofta med en joint i handen Foto: Rich Fury/TT

Rapparen Action Bronson gripen – rökte cannabis på scen

Uppdaterad
Publicerad

Under en konsert i Kosovo i helgen blev den amerikanske rapparen Action Bronson gripen av polis. Anledningen till gripandet var att han tände en joint på scenen.

Det hör inte till ovanligheterna att rapparen Action Bronson röker cannabis på scen, någonting som inte fick ett bra utfall på Sunny Hill-festivalen i Kosovo i helgen.

Under konserten tände Action Bronson en joint, som han sedermera kastade ut i publikhavet. Innehav och bruk av drogen är illegalt i landet och Bronson blev gripen av polis och fick spendera några timmar på stationen enligt TMZ. Det finns ännu ingen information om han är misstänkt för narkotikabrott eller inte.

New York-rapparen Action Bronson har utöver sin musikkarriär gjort sig ett namn som som programledare för ett antal talkshows och realityprogram, bland dem två matlagningsprogram. Innan han satsade helhjärtat på musiken arbetade han som gourmetkock i New York. 

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.