Fysikern Stephen Hawking och artisten Zayn Malik. Foto: TT

”Zayn kan finnas i ett parallellt universum”

Uppdaterad
Publicerad

Fysikern Stephen Hawking tror att teoretiska fysiker kan komma till undsättning för 1D-fans som sörjer Zayn Maliks avhopp från bandet.

Under ett evenemang i operahuset Sydney i lördags, deltog fysikern Stephen Hawking som ett hologram som streamades från universitetet Cambridge i Storbritannien skriver The Guardian.

I en frågestund ställdes det bland annat frågor om de kosmologiska effekterna av att Zayn Malik hoppade av One Direction var på Hawking svarade: ”En dag kan det mycket väl finnas bevis för flera universum...och i det universumet är Zayn fortfarande med i One Direction.”

Uppmanar fans att hålla sig uppdaterade

Det var i mars som den före detta One Direction medlemmen Zayn Malik tackade för sig och lämnade bandet efter fem år. Nu uppmanar Hawking fansen att hålla sig uppdaterade om de teoretiska fysikernas arbete då de kan upptäcka bevis för att det finns alternativa universum där det är möjligt att Malik fortfarande är en del av One Direction.

Stephen Hawking avslutade sitt deltagande med att citera kapten Kirk från Star Trek, ”Now beam me up, Scotty”, och därefter övergick hans hologram till en projicerad explosion av ljus.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.