SVT direktsänder konserten från Manchester

Uppdaterad
Publicerad

Ariana Grande tar med sig Justin Bieber, Miley Cyrus, Coldplay och Katy Perry tillbaka till Manchester.

Välgörenhetskonserten på söndag, som tillägnas offren för attentatet den 22 maj, är helt slutsåld.

Den som vill kan se den hos SVT.

När Ariana Grande avslutade sin konsert i Manchester den 22 maj, smällde en bomb utanför arenan. Attentatet dödade 22 personer, varav många under 18 år, och skadade flera svårt.

LÄS MER: Bekräftat: Ariana Grandes välgörenhetskonsert blir av trots terrordådet i London

Söndag den 4 juni är Ariana Grande tillbaka i staden. För att samla in pengar till dem som drabbades av attentatet gör hon en välgörenhetskonsert. Till den får hon sällskap av en minst stjärnspäckad artistuppställning.

LÄS MER: Ariana Grande tillbaka till Manchester

”One Love Manchester” beräknas samla in två miljoner pund till de som drabbades av dådet den 22 maj. Publiken om fanns på plats i arenan då, får gå gratis på konserten. Utöver gratisbiljetterna har 35.000 biljetter släppts för allmänheten. De sålde slut på mindre än 20 minuter.

Se konserten på SVT

Den som vill se konserten i Sverige gör det genom SVT. På SVT Nyheter startar ett uppsnack klockan 19.30. Själva konserten börjar klockan 19.55 och sänds både på SVT Play och på Barnkanalen/SVT24.

Konserten beräknas hålla på till och med klockan 23.00. Då summerar och sammanfattar SVT Nyheter sändningen med ett nedsnack.

LÄS MER: Bedragare vill ha biljetter till konserten

De uppträder i Manchester

Ariana Grande

Justin Bieber

Black Eyed Peas

Coldplay

Miley Cyrus

Niall Horan

Little Mix

Katy Perry

Take That

Usher

Pharrell Williams

Robbie Williams

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.