Se hur Nathalie Portman ser ut i nya ”Thor”. Foto: Pressbild

Natalie Portman är tjugofem centimeter längre i nya ”Thor”

Uppdaterad
Publicerad

Skådespelaren Natalie Portman låg i hårdträning i tio månader inför inspelningen av ”Thor: Love and thunder”. Stjärnan ”förlängdes” och lade på sig massor med muskler i den kommande Marvelfilmen.

– Jag blev definitivt så stor som jag någonsin varit. Man inser att ”oj, det är så annorlunda att gå omkring så här”, säger hon i en intervju med Variety.

Med Marvelmått mätt var det en ganska enkla metoder för att användas för att förlänga skådespelaren med ungefär 25 centimeter till dryga 180 för rollen som Jane Fosters superhjältealterego. I stället för någon slags digitalt trolleri går Portman runt i Valhall på små plattformar, som byggts upp och dolts på kluriga sätt.

– Som en 160-centimeterskvinna vet jag inte om jag någonsin kommer att rollbesättas som en 180-centimetersfigur igen. Jag njöt verkligen av att folk såg mig som stor, säger hon till tidningen.

Se den långa Natalie Portman i klippet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.