PewDiePie till Skavlan: ”Jag ser inte mig själv vara på Youtube för alltid”

Uppdaterad
Publicerad

I en intervju hos Skavlan 2014 berättade Felix ”PewDiePie” Kjellberg om hans liv som en av världens största youtubers. – Så länge det är roligt kommer jag att fortsätta. 

Efter att ha hotat med att stänga ner sin världsberömda Youtube-kanal tillkännagav Pewdiepie i dag att det hela var en blåsning – för att uppnå rekordstora 50 miljoner följare.

Med sina 50 miljoner prenumeranter är han en av världens största på Youtube. Det är en humoristisk och skrattande Felix Kjellberg som sitter i soffan och berättar om hur hans jobbdag ser ut.  

– Det är så jobbigt, jag spelar videospel hela dagarna. Folk förstår inte kampen, säger Kjellberg och skrattar.

”Kommer inte göra det hela livet”

I intervjun från 2014 berättar youtubern om livet: hur han hoppade av universitetet och började jobba på en korvkiosk, vad han tjänar på sin Youtube-kanal och hur han flög till Italien för att första gången möta sin nuvarande flickvän.  

När programledaren Fredrik Skavlan frågar Kjellberg om han tror att han kommer att fortsätta med sin kanal hela livet förklarar youtubern att han inte tror det: 

– Jag ser inte mig själv göra det hela livet, men så länge det är roligt kommer jag att fortsätta. Jag tror att det öppnar upp många möjligheter.  

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.