Foto: Janerik Henriksson/TT

Sanna Nielsen fortsätter leda Allsång på Skansen

Uppdaterad
Publicerad

Sanna Nielsen kommer att leda allsången från Sollidenscenen även under sommaren 2020.

– Att vara allsångsledare på Skansen är det bästa sommarjobbet jag kan tänka mig och jag är väldigt glad över att få chansen att fortsätta en säsong till, säger Sanna Nielsen i ett pressmeddelande.

Sanna Nielsen började som programledare för Allsång på Skansen 2016, då hon tog över efter Petra Marklund. Nästa sommar blir alltså hennes femte i ordningen som allsångsledare i tv.

– Vi är mycket glada över att Sanna Nielsen tackat ja till ytterligare en säsong av Allsång på Skansen. Hennes värme, genrebredd och omedelbara kontakt med publiken både på Skansen och i rutan gör varje sändning till något unikt, säger Per Rådelius, projektledare för Allsång på Skansen.

Enligt SVT:s kommunikationsavdelning har det aldrig regnat under sändningstid under Sanna Nielsens tid som programledare.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.