• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

TV4-huset. Foto: TT

TV4 startar nyhetssida

Uppdaterad
Publicerad

TV4 ska starta nyhetssajt under hösten, rapporterar Dagens media. Fokus kommer att ligga på snabba nyheter och rörligt material.

– Det blir ingen textsajt , säger programdirektör Viveka Hansson.

TV4 Nyheter står för en fjärdedel av kanalens konsumtion i Play, men mediehuset har hittills inte satsat på nyheter online. Under coronavåren har intresset för nyheter ökat stort, och nu vill man öka räckvidden genom att lansera en renodlad nyhetssajt.

– Nyhetskonsumtionen i Play har ökat med 122 procent under första halvåret jämfört med i fjol, säger Viveka Hansson till Dagens media.

Sajten kommer att lanseras under hösten.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.