Spännande psykologisk thriller i två delar

Ellie spelas av Anna Friel
Ellie spelas av Anna Friel.

Ellies man omkommer i en bilolycka. I bilen fanns också en oidentifierad kvinna. Ellies sorg och förtvivlan blandas med ilska över avslöjandet men samtidigt är hon övertygad om att det är något som inte stämmer.

Ellie och hennes make Greg planerar en romantisk hemmamiddag. Greg ringer och säger att han blir sen, men när det slutligen ringer på dörren är det inte Greg, utan två poliser, som meddelar att Greg har dött i en bilolycka. Och han var inte ensam – i bilen fanns också en oidentifierad kvinna. Ellies sorg och förtvivlan blandas med ilska över avslöjandet att en annan kvinna fanns vid Gregs sida i bilvraket.

Ellie går ut i ett formligt korståg för att hitta sanningen. Hon är fullständigt övertygad om att deras äktenskap och kärlek var av det äkta slaget. På Gregs byrå säger sig kollegerna inte vet något om en affär, detsamma gäller deras vänner. Ellies desperata forskande leder till att hon under vägen lär känna sin make bättre efter hans död än vad hon gjorde medan de levde tillsammans.

Seriestart tisdag 10 juli klockan 21.00 i SVT1 och SVT Play