”Det är inget roligt när det blir så här”

Elkontroll är tillbaka och det sätter starka spår i en av deltagarna.

Det har blivit dags för fokusering och strategi. I grenarna elkontroll, bågskytte och stadsvandring avgörs vilka som får stanna och vem som hamnar i nattduell och därmed riskerar att lämna programmet. I elkontroll får Sara Dikanda några rejäla stötar och de andra deltagarna blir mycket tagna av hennes reaktion.

I veckans karriärsfilm får du veta varför Anna Carin Zidek gick från längdskidor till skidskytte. Och den hårda träningen fram till medaljerna.

– Alla säger att Pichler (Wolfgang Pichler skidskyttetränare reds. anm.) var hård, men det var hans träning som var hård, säger Anna Carin i programmet.

Förra veckan fick brottaren Frank Andersson lämna programmet efter en balansduell mot travkusken Helen A Johansson. Resterande deltagare känner verkligen av att han inte längre är kvar i huset.

I grupp 2 återstår nu:
- Helen A Johansson, travkusk
- Sara Dikanda, brottning
- Anna Carin Zidek, skidskytte
- Tomas Jonsson, ishockey
- Patrik Andersson, fotboll
Utslagna:
- Frank Andersson, brottning

Direkt efter Mästarnas mästare kör vi igång Eftersnack med Brita Zackari och Micke Leijnegard. Där tar vi tempen på vad tittarna snackar om i sociala medier och går på djupet med både stort och smått i Mästarnas mästare.

Häng med – söndagar 21.00 svt.se och svtplay.se.
Diskutera och ställ frågor under #MästarnasMästare
Mästarnas mästare på Facebook
Mästarnas mästare på Twitter

Kolla in exklusiva bakomklipp ur Mästarnas mästare >>

Mästarnas karriärsfilmer >>

De tävlar i Mästarnas mästare 2015 >>

Några av Sveriges främsta idrottsmän och idrottskvinnor möts i fysiska och psykiska utmaningar för att kora Mästarnas mästare 2015. Årets säsong (7) spelas in på norra Sicilien runt om kring staden Cefalù.

Programledare: Micke Leijnegard.

Mästarnas mästare

Några av Sveriges främsta idrottsstjärnor möts i fysiska och psykiska utmaningar