Eftersnack med Micke Leijnegard och Brita Zackari

Foto: Martin Karlgren/SVT

Varje söndag, direkt efter veckans avsnitt av Mästarnas mästare, kommer Micke och Brita köra livesänt eftersnack på webben. Tillsammans med tittarna kommer de lyfta ämnen som har engagerat mest men också vad de själva tycker har varit mest fascinerande kring senaste avsnittet och Mästarnas mästare i stort.

Förra året hade vi premiär för Mästarnas mästare: Eftersnack. Micke Leijnegard och Anna Lindberg tittade på programmet och lyfte tittarnas frågor och kommentarer, samt snackade med de mästare som blev utslagna i senaste avsnittet.

I år kör vi igen och den här gången får Micke sällskap av Brita Zackari i studion. Brita har tidigare varit programledare för Rix Morronzoo tillsammans med Adam Alsing och Marko Lehtosalo samt skrivit manus till humorserien Jättebästisar. Hösten 2014 debuterade hon som tv-programledare tillsammans med Felix Herngren i humorprogrammet Inte OK! Och nu kommer hon alltså vara med i Mästarnas mästare: Eftersnack.

Så här säger Brita Zackari:
”Det jag gillar mest med Eftersnacket är att det blir tittarnas forum. Sånt som man i sin ensamhet kanske sitter och skriker åt tv:n kan vi plocka upp här, och tittarna är med i diskussionen (via sociala media, men det där behöver vi väl knappt ens säga längre?).”

”Sedan är det ju såklart en stor ära att få vara med på ett litet hörn av Sveriges mest älskade tv-program, en ära jag kommer vårda genom att aldrig missa en chans att påminna Micke om att jag slagit honom i jägarvila (eller nittio grader som ni säger).”

Det är live och det kommer bli roligt och intressant.

Häng med oss på söndagar 21.00 med start 29 mars på svt.se och svtplay.se.

Diskutera och ställ frågor i sociala medier under #MästarnasMästare

Mästarnas mästare på Facebook

Mästarnas mästare på Twitter

E-post: mastarnaseftersnack@svt.se

Mästarnas mästare

Några av Sveriges främsta idrottsstjärnor möts i fysiska och psykiska utmaningar