Army of Lovers förklarar sina avslöjande kläder

Bild på Jean-Pierre Barda.
Kalsonger och nippelcovers med norska hovets förtjänstvapen är Jean-Pierre Bardas melodi.

Årets stora comeback, Army of Lovers, ger ordet nakenchock en helt ny innebörd i den fjärde deltävlingen i Malmö på lördag.

Det är tur för Jean-Pierre Barda och dansarna att Malmö Arena kommer att koka på lördag. Med de små och inte särskilt heltäckande scenkläderna de bär är risken annars att det blir kyligt på scen.

Barda kommer nämligen att genomföra showen enbart iförd glittriga kalsonger, minimal pälsbolero, små blommor på bröstvårtorna – och en liten svans. Även dansarna kommer att kasta kläderna till numret och uppträda i små, leopardmönstrade bikinis och guldfärgade kalsonger.

– Det är väldigt mycket tyg på vissa... Men vi har en viss budget och bara Camillas kupor tog en stor del av den, sen blev det inte så mycket kvar, förklarar Jean-Pierre Barda.

Gör numret – i kalsonger

Han hade själv planerat att ha en särskild attrapp på sina mest privata delar – planer som nu delvis har slopats.

– Det blir ingen fallos-chock. Eller det beror på hur man ser det. Vilken sida man ser det från, säger han.

Istället gör Barda numret iklädd glittriga kalsonger och accessoarer i päls.

Vill göra folk upphetsade

Att Army of Lovers gör allt för att skapa en spektakulär show är ingen nyhet. Men Alexander Bard menar att det ligger fler orsaker bakom kuppen.

– Vi tycker att det är trevligt när folk blir upphetsade, de får gärna bli upphetsade och så kan de höra av sig till oss så kan vi träffa dem sen.