Army of Lovers: "Vi var för mycket"

Foto: Olle Kirchmeier/SVT
Army of Lovers i greenroom.

Återföreningen ledde inte längre till en sjätteplats. Och efter nakenchocker och bitska uttalanden är Army of Lovers inte förvånade. Efter den här veckan står "Army of Lovers till och med mig upp i halsen", säger Camilla Henemark.

De gjorde comeback enbart för Melodifestivalens skull – men Army of Lovers återförening ledde bara till en sjätteplats.

Förlusten till trots är den spontana reaktionen positiv.

– Vi gillar sex, utbrister Alexander Bard.

Blev för mycket

Enligt gruppens medlemmar var den låga placeringen väntad – och de förstår varför "Rockin the Ride" inte tog dem längre.

– Vi var ganska beredda på en åttondeplats, så har diskussionerna varit hela tiden så det känns bra, säger Jean-Pierre Barda.

– Vi kanske var lite too much. Efter den här veckan står Army of Lovers till och med mig upp i halsen. Vi har varit oss själva hela vägen och gjort vår grej, säger Camilla Henemark.

Hejar på Rolinski

Förra veckan gick den forne BWO-medlemmen Martin Rolinski vidare till Andra chansen. Men Alexander Bard är inte bitter över att den före detta kollegan kommit bättre än han själv.

– Det kommer att gå jättebra för honom. Han är ju mainstream och går hem i stugorna. Han är trevlig och rar och heterosexuell och blond och ler. Tur att det finns några sådana kvar!

Melodifestivalen

Musiktävling