Få en första titt på Dinah Nahs framträdande i Melodifestivalen 2015

Dinah Nah

Dinah Nah gör debut med en tung danslåt.

Dinah Nah håller till på huvudscenen hela bidraget och har sex manliga dansare. Bland dansarna finns bland andra Daniel Koivunen (Anton Ewald, Danny med flera), Dawid Bienkowski (åtskilliga bidrag) och Mario Perez Amigo. Den senare anses som en av Sveriges bästa dansare och har alltid gått till final med sina bidrag hittills, senast med Eric Saade i den första deltävlingen.

Dinah Nah inleder låter med tungrök på scenen. Dansarna reser sig långsamt ur den efter att ha varit liggande. Sedan kör en fläkt igång som blåser undan röken gradvis. Killarna dansar en tung, yvig och intensiv koreografi medan Dinah Nah är mer stillastående och hänger med i vissa av rörelserna. Bakom Dinah Nahs låt står bland andra Jakke Erixson (JLo, Christina Aguilera med flera) och dr alban. ”Make Me (La La La)” är en tung danslåt.

– Jag tror själv på min låt jättemycket och vill gå vidare, annars skulle jag inte vara här. Jag hoppas att svenska folket blir glada av min låt och längtar till sommaren och fest, säger Dinah Nah.