Martin Stenmarcks duellpanik – barnen ska ha finalbiljetter

Martin Stenmarck myser – trots förlorad duell mot Linus Svenning. Det jobbigaste med att åka ut ur tävlingen, är väl att han måste skaffa fram finalbiljetter till sina barn på annat sätt nu.

Martin Stenmarck fick nosa på Friends Arena, men tappade någonstans vittringen och förlorade jaktbytet – en åtråvärd finalplats – till Linus Svenning. Veteranen känner sig ändå nöjd och belåten.

– Jag är förvånansvärt glad ändå. Jag hade gärna gått vidare, men hade jag gjort ett dåligt genomförande av mitt nummer, då hade jag nog inte suttit här och myst lite. Linus var svinbra och värd att gå vidare. Helena var värd att gå vidare och det var Outtrigger också, så alla var väldigt bra. Om jag hade tyckt att de var dåliga, då hade jag varit grinig.

Martin Stenmarck lyckades med konststycket att få nya tv-tittare att bänka sig framför Melodifestivalen för första gången i sina liv.

– Jag har så härliga vänner som skickade lite stöd och de har röstat för första gången i sin Melodifestivalhistoria, det är viktigt. Så vi har dragit in några fler i schlagerträsket, berättar han förnöjt.

Det jobbigaste med att förlora duellen i Andra chansen, menar Martin Stenmarck, är att han nu måste försöka fixa finalbiljetter åt sina barn på annat sätt. Tiden är knapp.

– Är det någon som har finalbiljetter där ute, så hör av er till mig. Jag behöver fyra stycken.