Nu kan du skicka in ditt bidrag till Melodifestivalen 2019

Se Morgonsvepet.

Under första delen av september kan du skicka in ditt bidrag till Melodifestivalen 2019.

Blir det din låt som vinner Melodifestivalen 2019? Mellan den 31 augusti klockan 09.00 och den 17 september klockan 11.59 kan du som vill tävla i nästa års festival skicka in låtar direkt här på svt.se/melodifestivalen.

Samma antal bidrag som förra året

Totalt skall 28 bidrag tävla i Melodifestivalen 2019, varav ett av bidragen är Stockholmsduon The Lovers Of Valdaro som erbjöds en plats efter sin medverkan i P4 Nästa.

Urvalsjuryn väljer ut 14 låtar bland de inskickade bidragen. Övriga 14 bidrag består av tävlande som specialinbjudits av SVT eller som SVT valt ut bland de inskickade bidragen.

Här skickar du in ditt bidrag.

Läs tävlingsreglerna på svenska här (rules in English).

Har du frågor kan du läsa "vanliga frågor" eller kontakta karin.gunnarsson@svt.se

Information om personuppgiftsbehandling på svt.se/melodifestivalen där bidrag laddas upp

SVT behandlar de uppgifter som anges i formuläret såsom uppgifter om vem som sjunger och vilka som är upphovspersoner till tävlingsbidraget för att bidraget ska kunna vara med i Melodifestivalen. Vi gör alltid vår yttersta att skydda de personuppgifter vi behandlar genom adekvata säkerhetsåtgärder.

SVT använder en konsult i samband med att bidrag skickas in. Personuppgifter lämnas dock inte till någon tredje part. Alla uppgifter stannar inom EU/EES. 

All personuppgiftsbehandling sker inom SVT:s publicistiska verksamhet. Det innebär att endast vissa bestämmelser i personuppgiftslagstiftningen gäller för behandlingen, t.ex. reglerna som rör säkerhet för personuppgifter. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på dataskyddsforordningen@svt.se.