Rennie Mirro och Karl Dyall lär Gina och Danny att steppa

Danny delar ut en försenad Alla hjärtans dag-ros till Gina.
Danny delar ut en försenad Alla hjärtans dag-ros till Gina.

Från Bollywood till Hollywood. I veckans mellanakt tas vi tillbaka till 40-talet – och får dessutom höra Gina Dirawi sjunga.

Karl Dyall och Rennie Mirro kan just nu ses i en gemensam show där de hyllar ikonen Sammy Davis Junior.

Nu tar de musikstilen vidare – till Melodifestivalen. På lördag gör duon ett nedslag i Skellefteå där de försöker locka över programledarna Gina Dirawi och Danny Saucedo från Bollywood till Hollywood.

– Vi ser fram emot ett bra mellanaktsnummer. Jag ska försöka få Danny och Gina att flyta in i MGM-världen, så jag och Karl Dyall hoppar upp på scenen och ska steppa lite, säger Rennie.

Gina sjunger – Danny steppar

I veckans mellanakt kommer programledaren Gina Dirawi att kliva in i en helt ny roll. Hon ska nämligen att sjunga live – något hon tidigare veckor bara gjort under korta partier. Låten hon sjunger heter "Put the Blame on Mame" och framfördes ursprungligen av Rita Hayworth i filmen Gilda från 1946.

Men även Danny Saucedo ställs inför en utmaning då han går från street – till stepp.

Hur känns steppandet?

– Känns bra, måste bara hitta känslan, säger han.

Hektisk vecka för Rennie

För Rennie Mirro innebär mellanaktsnumret att han har en intensiv helg framför sig. Vid sidan av shownumret är han nämligen bidragsproducent för flera av de tävlande artisterna. Men Rennie har inget emot att jobba mycket.

– Det ska bli otroligt kul. Ytterligare ett tätt startfält, mycket som ska hända och mycket rekvisita, säger han.

Melodifestivalen 2019

Hela Sveriges fest