Melodifestivalen 2015: Se avslöjandet i direktsändning – och chatta med artisterna

Bild på Christer Björkman, exekutiv producent för Melodifestivalen.
Christer Björkman är exekutiv producent för Melodifestivalen.

Nu presenteras artisterna som tävlar i Melodifestivalen 2015 – och du kan bli först av alla att veta. Dessutom kan du följa artisterna live på svt.se/melodifestivalen hela dagen.

Uppdatering 2014-11-24: Nu väntar vi på tisdagens chatt, med artisterna som tävlar i Östersund och Örebro!

Artisterna till Melodifestivalen 2015 presenteras med en heldag för fansen. Måndagen den 24 och tisdagen den 25 november smäller det.

Direktsändningen på svt.se/melodifestivalen startar strax innan klockan 10 på morgonen båda dagarna. Dessutom får du direktkontakt med artisterna hela dagen i en riktig superchatt.

Så blir du först att veta

Du som vill veta artisterna först av alla håller koll på chattflödet från klockan 10.01. För den som inte kan hålla sig avslöjar vi artisterna där minuten innan de syns någon annanstans.

Chatten öppnar redan klockan 9 och ger dig allt från den fullmatade dagen, backstage bland nervösa artister. På förmiddagen får du följa och chatta med artisterna när de möter pressen. På eftermiddagen får du möta artisterna en och en. Du kan när som helst ställa dina frågor till artisterna, som löpande kommer att svara under dagen.

Chatta med artisterna hela dagen

I chatten finns också experten Gustav Dahlander som kommenterar och svarar på frågor. Där kommer du att få koll på allt som händer under dagen på en och samma plats:

  • Chatt med alla artisterna.
  • De hetaste kommentarerna från sociala medier.
  • Direktrapportering på plats.
  • Livefoton.
  • Fakta om artisterna.
  • Expertkommentarer.
  • Spännande rörliga klipp.

Melodifestivaldagen stänger inte förrän kvällen – båda dagarna.