Sarah Dawn Finer uppträder i finalen av Eurovision Song Contest 2013

Hon har synts som Lynda Woodruff i båda semifinalerna. Men i finalen kommer Sarah Dawn Finer att uppträda som sig själv – med "The Winner Takes It All".

Sarah Dawn Finer har stor erfarenhet av Melodifestivalen och Eurovision. Hon har tävlat i Melodifestivalen 2007 och 2009, varit programledare 2012, delat ut de svenska rösterna i Eurovision två gånger, och synts som den populära karaktären Lynda Woodruff i båda tävlingarna.

I år har inslagen med Woodruff gjort stor succé i de två semifinalerna, och följetongen där EBU-tanten åker genom Sverige avslutas med ett tredje avsnitt i lördagens final.

Men det är inte bara i karaktären som Lynda Woodruff som Dawn Finer kommer att synas på lördag. Hon kommer också att sjunga under eget namn – och framföra ABBA:s klassiker "The Winner Takes It All" strax före det att årets vinnare ska koras.

I programmet kommer vi dessutom att höra Björn och Bennys och Aviciis anthem "We Write the Story", uppleva en galen mellanakt om svenskhet med bland andra Carola, höra Loreen framträda med ett medley av tre låtar, och se Felix Herngrens och Fredrik Lindströms parodi på Sverige.

Melodifestivalen 2019

Hela Sveriges fest